Best Of St.Martin
Új Dalokkal

Szerkesztem az új albumot és a legjobbakat szeretném és akkor elgondolkodom. Nagyon sok szempont, ami ilyenkor előkerül. A legszebb, legjobb dalokat…!
Hát hogy is van ez?
De szerkesztem és hiszem, hogy az általam legjobbakat kínálom. Mindig az a cél! Az objektivitás messze elkerül…, vagy…!?
És az öröm abban rejlik - és ilyenkor mondom, hogy jól választok, - ha a közösség, hallgatóság állva tapsol, a koncerten a harmadik dal vastapsba torkollik, és ezek a válogatott, azaz best of lemezről hallhatóak.
Igen szeretnék kedvezni azoknak a koncertlátogatóknak is, akik barátaik, ismerőseik meghívására érkeztek, most hallották először és elfogadják, megszeretik dalaimat.
Az alkotói kedv, az örökös bizsergés az élet forgatagában arra késztet, hogy megfogalmazzam gondolataimat. Ezek természetesen dallamok, dalok formájában kerülnek napvilágra. Ezért a Best of album, „a nyughatatlan alkotó”, azaz a Kreativitás varázsában élő St.Martin állandó megnyilvánulását is önök elé tárja. Ezalatt azt értem, hogy a lemezen néhány dal nem csak visszaköszön, nemcsak új ruhát kap, hanem ismeretlenként köszönt be szinte mindannyiunk életébe.
Igen ismeretlenként, mert a feldolgozás St.Martin szűrőjén megy keresztül, tehát úgy kínálom önök elé, hogy ringatózhasson a zenei hullámokban, akár csónakkal, netán úszva… És ez már lehet a boldogság tengere.

Szárnyaljunk együtt tovább!
St.Martin